Sue Suhaila !. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Sue Suhaila








myung wol the spy
Monday, 4 June 2012 | 06:51 | 0 comments

olaa...akhir nya abs jgak aku tgok cter myung wol spy ni..bukn nak ckap pe lah kan..cter ni mmg best giler..sedih pon ade,smpai aku nangis..haha,percintaan diorang mmg penuh cabaran lah..perr,dengan gimik2 diorng lawan n jadi spy mmg terbaik lah..haha..n akhirnya mcm biasa ar kan..diorang pon berkhawin..horry!lau korg tgok mmg sdih ar mse prtmuan diorng 2...pe lagi..korang cbe ar try tgok cter ni,best k x..bg aku,best !

kat bwh ni gmbar2 diorng yang ade dlam cter 2..
han myung wol dgn kekasihnya king woo


myung wol n choi ryu adalah spy dan king woo pulak seorng artis terknal di korea(watak diorang dlam
 cter ni








sweet couple

Older Post