Sue Suhaila !. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Sue Suhaila








myung wol the spy
Monday, 4 June 2012 | 06:51 | 0 comments

olaa...akhir nya abs jgak aku tgok cter myung wol spy ni..bukn nak ckap pe lah kan..cter ni mmg best giler..sedih pon ade,smpai aku nangis..haha,percintaan diorang mmg penuh cabaran lah..perr,dengan gimik2 diorng lawan n jadi spy mmg terbaik lah..haha..n akhirnya mcm biasa ar kan..diorang pon berkhawin..horry!lau korg tgok mmg sdih ar mse prtmuan diorng 2...pe lagi..korang cbe ar try tgok cter ni,best k x..bg aku,best !

kat bwh ni gmbar2 diorng yang ade dlam cter 2..
han myung wol dgn kekasihnya king woo


myung wol n choi ryu adalah spy dan king woo pulak seorng artis terknal di korea(watak diorang dlam
 cter ni








sweet couple
survived the day of birth
Monday, 21 May 2012 | 06:36 | 0 comments

19 mei 1995 lahirnya seorang insan yg brnama siti nur suhailah binti abdul wahab...dan skunk dia sdah brumur 17 tahun..wah ! dah bsar lah...orang yg prtama mnyanyikan lagu hari jadinya ialah siti nur haziqah..thx a lot eka,aq syunk ko..org kdua,my family :) mak blanje mkan burger kat morib..mmg sdap burger 2..sdap sbb mkan free..hihi,aq pon nak ucpkan trima kasih kpd kawan muka buku  yg wish..trasa gmbira sgt.. hahaha,kpd kawan2 karib aku..maaf sbb xdpt nk blnje korunk makan sbb aku skunk poket tgh kosong..soryy yea..insyaallah tahun dpan kita smbut sama2 yea..huhu ~
gambar lawak
Saturday, 28 April 2012 | 07:30 | 0 comments
hahaha..jngan main2,mackcik seorang pengawal keselamatan tertua di dunia(gebang lebih)

motorsikal ini akan dijual dipasaran pada tahun petrol sudah kehabisan

ayam nie sempat melarikan diri..tpi malangnya bulu sudah hbis dicabut dengan aku..hahaha

boleh plak tertidur mse bersnding..huhu,



kenangan terindah :)
Sunday, 22 April 2012 | 07:23 | 0 comments

hohoho...pe khabar semua??ni dah msuk dua kali aq post..mne x nye,tgah bosan tahap babeng..hihi..so skunk aq just nak ingkat knangan brgambr bersama2 kawan di tuisyen ^^

miaw miaw...xde gye lain ke lina nie??nak jd kucing plak dia kat sini...xpelah,asalkan dia bhagia
huhuhuhu :3

era jelir lidah kat spe 2??see my lips..mcm ikan buntal haha..lina ag ar..muka mcm org x bersalah :3

pisss...alloooooo

ok..smua nak nuding jari kat aq..so skunk aq nuding jari kat korunk plak :p

asyik wat muka prasan cun jew..nah!skunk ambk plak muka bdak2 sendep 

i luve u so much <3 arap2 kita jd kawan dunia dan akhirat k..insyaallah :)

1 2 3..senyum sikit :) pissss..

aq syunk korunk sangat2..jgan tingglkan aq k..coz u ar my best2 frends ^^

era,qama,lina n sue





Akhirnya.....
| 05:32 | 0 comments
alo alo....alhamdulillah..akhirnya siap jugk masjid aq n qama..walaupun kekurangan seorg,dsebbkan dia tarik dri,terpaksa lah kteorg ubah plan lain,dan cri org baru..mse saat akhir dia trik diri,agak kelng kabut jgak ar..mcm2 idea kteorng nak pkir,nsib bek de ckg imran yg sudi memberi kan sdikit sumbgan..jasamu sagt ku hargai..hihi,,3hari 2 malam aq n qama siapkan krja tu..walaupun kiteorg msih bnyak kerja lain yg nak di uruskan,trpaksa lah berkorban untuk  membina masjid ni...mklumlah dri dlu lagi aq n qama nak buat benda2 mcm ni..kte org trlampau minat sgat..hehehe,,akhirnya dpat jgk buat :) 

selamat datnag ke masji al-taqwa..ni lah pintu msuk masjid kteorg :)

wahhh !! comelnya kasut tu..ksut merah 2 aq pnye..yg biru plak qama pnye..huhu,pic ni plak rak ksut kat masjid 

emm..ni plak gambr dri pandangan dpan masjd kteorg..

emm..nilah hsil2 kerja kteorang..walaupun pnat tpi rse sronok sbb dpat siakan jgak akhinya ^^,

mesej cinta...
Thursday, 12 April 2012 | 04:18 | 0 comments





macam-macam ayat bila bercinta kita lafazkan kepada orang yang tersayang,terasa gembira dan terujanya bila dia cinta akan kita dan memuji-muji kita...wahh !!mcm syok jew kan.walaupun aku xde pengalaman,tapi aku dapat kumpulkan serba sedikit ayat2 atau mesej2 yang selalu oarng gunakan masa diaorang bercouple ^^


> Mengenalmu adalah suatu anugerah
Menyakitimu adalah suatu larangan
Mendampingi hidupmu adalah suatu kebahagiaan
Meninggalkanmu adalah suatu kebodohan

  > KaU daTan9 mEmbaWa CinTa daN kEseTiaaN . . .
DaN kaU peRgi MeniNggaLkaN Luka Dan KeHancuRan . . .
DaN aQ leBih Baik DikEnaL laLu di LupAKAN daRipada Di CinTai LalU dKhiAnaTi …………………………….

  > aku mencintaimu,kemarin,hari ini,esok, dan yang akan datang, karna aku sayang kmu, 9a tw berapa besar sayang itu. mungkin, memang ga perlu di jalaskan, cukup untuk dimengerti……..

  > Jangan prnah merasa sepi karena hatiku, kan slalu menemanimu pejamkanlah matamu dan bermimpilah dlm tdurmu. bangunlah esok pagi dengan senyuman yg indah seindah mentari pagi yang bersinar!
dalam kamus ada kata, dalam kata ada makna, dalam makna ada cinta, dalam cinta ada hati, dan dalam hati ada yang tercinta…………
I LOVE U so much….!!!!!

  > Dengan senyuman, kau luluhkan hatiku…
dengan senyuman, kau perlihatkan dunia padaku….
hanya dengan sebuah senyuman….
kau berikan aku kesadaran…
begitu indah cerita hidupku oleh senyummu…..






*tapi..bila bercinta,pasti ade dukanya kan..kadang2 kita terpaksa melepaskan pasangan kita atas sebab2 tertentu..atau bergaduh gara2 pasangan itu mencari orang lain,atau cemburu buta..hem~memang menyakitkan bila berada dalam situasi macam nie..




> orang putus cinta sering kali berakhir dengan air mata

> tiada kasih yang lebih manis daripada kasih cinta dan tiada yang lebih ngeri daripada putus cinta 

> cinta sejati apabila kita mampu tersenyum,sambil mendoakan kebahagiaan untuknya walaupun jika terpaksa melepaskannya pergi. 

> Soal cinta dan soal hati.ia juga soal jodoh,kalau ia tidak berbalas,sukar untuk mengakhirinya dengan perkhawinan.

> Melupakan seseorang yang disayangi amat sukar.

> Cinta itu hidup bersama dengan waktu,apabila waktu itu mati,maka matilah cinta itu


aku tak penah merasai semua ni lagi..


 p/s : harap2 u all bhagia dengan pasangan masing-masing :)
zaman sekolah rendah
Sunday, 11 March 2012 | 06:19 | 0 comments

teringat lagi masa zaman2 sekolah rendah...kalau pg skolah msti  naik basikal,x silap dri drjah 2 or 3 mak dah ajar naik basikal..xkira lah mse 2 cuaca pnas terik or x,yg pnting msti kne dtang skolah.slalunya lau pg skolah,msti aq yg kne tinggal dgan adik..mne xnye,aq mndi lambat,pkai bju lambat,bile kayuh bsikal lg lah lmbat..hehe,sbb 2 adik tingglkan,yelah dia mne boleh dtg skolah lmbt cikit..msti nak kne cpat,lau boleh dia lah org first nak dtg skolah..hahaha..time blan Ramadhan,mak sruh naik basikal jgak,kdg2 mnangis mntak tlong antrkan..alsan pnat..mak ckap lau cuaca pnas sgt,bru mak nak hntar..itu jelah alsan mak saya..sabar jelah :) ble tringat blik mse time prjlan pulang bersama kawan..aq kayuh bsikal smbil mgomet,lapar lah,haus nya..ble nak buka nie,,kawan ckap "sabar,lagi bpe jam jew"..dgan keadaan yg lemah dan kayuh bsikal mcm x kayuh,tibe2 bunyi__________"eh!bnye ape 2?" kwan: "entah.." tibe2..tayar aq mcm terasa jendul2..rupe2 nye,tayar bocor..hahaha,time 2 lah tayar nak wat msalah..terpksalah aq turun dri bsikal..n time ni lah bsikal dpat ksempatan,bsikal plak yg duduk blkang bdan aq..hahahaha :D kawan aq dah gelak2 jew..nsib bek lah dah nak smpai umh..kngan pling terbaik!..tpi bdak zaman skunk,sume nye nak kne hantarkan..untg diorang..x ke pnas mcm yg aq alami dulu..mak nye baik n mnjekan diorg..bersyukur lah diaorng,tpi diaorng xkan dpat knangan terbaik  mcm aq..kihkih :p

Older Post